“U”, în cădere liberă

"U" a suferit un nou eșec în Liga I / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj rămâne fără victorie în acest sezon și după deplasarea de la Mediaș. Deși au punctat primii pe tabelă, “studenții” au pierdut cu 1-2 în fața Gazului.

Agonia continuă pentru “șepcile roșii”. Universitarii au făcut un nou pas greșit în campionat. Clujenii nu au mai repetat jocul bun din meciul cu CFR și în fața Mediașului, iar efectul s-a văzut pe tabelă. Prima repriză a aparținut aproape în totalitate gazdelor, care și-au creat numeroase ocazii la poarta lui Veselovsky. Intervențiile miraculoase ale goalkeeper-ului slovac i-au menținut însă pe “alb-negri” în joc.

Cu sabia deasupra capului, elevii lui Ionel Ganea au ieșit mai motivați de la cabine. Borza a deschis scorul cu un super-gol: torpilă de la 30 de metri, la colțul lung (’56). Bucuria oaspeților avea să dureze doar șase minute. Cristi Todea a profitat de greșeala lui Mendy și a egalat cu un șut plasat fără speranțe pentru Veselovsky. Reduta clujeană s-a clătinat și în faza imediat următoare. Munteanu a punctat pentru 2-1, după o nouă gafă monumentală a lui Mendy (’67).

Reușita lui Munteanu i-a năucit pe universitari, Clujenii s-au întrecut în continuare în greșeli copilărești, dar Veselovsky a limitat proporțiile scorului, intervenind miraculos la Petre (’78), Todea (’90), Vitinho (’91) și Bud (’93).

“U” Cluj rămâne astfel pe locul 17 în Liga I, cu doar două puncte adunate în 8 etape.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu