”U” / Gest de normalitate

Pentru a avea cât mai mulți spectatori în tribune la meciul cu CFR, din LIga 1, oficialii Universității au ieftinit tichetele destinate suporterilor oaspeți

Conducerea clubului de fotbal Universitatea Cluj a decis ca preţul tichetelor din sectoarele destinate suporterilor CFR-işti, la meciul din etapa a 26-a a Ligii 1, dintre ”U” şi rivala feroviară, să coste doar 50 de lei, faţă de 200 cu cât au fost vândute la manşa secundă din semifinalele Cupei României. Din cauza preţului piperat, la meciul din Cupă doar puţin peste 100 de fani ai vişiniilor s-au încumetat să-şi susţină favoriţii din tribunele Cluj Arena.

Meciul de campionat dintre cele două formaţii este programat, vineri, 10 aprilie de la ora 20.30, iar organizatorii estimează un număr cel puţin la fel de mare de suporteri prezenţi în tribune, precum la partida din Cupă, la care au asistat aproximativ 12.000 de oameni. Gestul conducătorilor de la ”U” este unul în favoarea suporterilor ambelor echipe care astfel, îşi pot încuraja pe viu favoriţii, cele două grupări rivale fiind amândouă angrenate în lupta pentru supravieţuire.

În acest momentu Universitatea se situează pe locul 14 al clasamentului cu 23 de puncte, în vreme ce CFR este abia pe locul 17 cu 15 puncte, însă, feroviarii aşteaptă o sentinţă favorabilă de la TAS pentru a-şi recupera cele 24 de puncte cu care a fost penalizată de către Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

Distribuie:

Postaţi un comentariu