”U” / Falub, prezentat oficial

Adrian Falub (foto dreapta) a fost prezentat, oficial, ca noul antrenor principal al Universității Cluj

Noul antrenor al Universităţii Cluj, Adrian Falub, a fost prezentat într-un cadru festiv, cu o zi înaintea manşei întâi din semifinalele Cupei României, cu rivala CFR. Tehnicianul a fost întâmpinat cu imnul Universităţii Cluj din 1943, interpretat de corul Radiodifuziunii Române.

„Sunt foarte fericit să mă întorc la acest club, unde am crescut ca şi fotbalist, şi unde am cunoscut atâtea şi atâtea satisfacţii. Este o mare bucurie pentru mine, dar şi o mare responsabilitate să antrenez această echipă. Ştiu că vin într-un moment greu, tocmai de aceea consider că este momentul să trecem la fapte şi să lăsăm vorbele deoparte.

Suntem într-o situaţie dificilă în clasament, dar avem o şansă foarte importantă să ne calificăm în finala Cupei României, iar eu ştiu cât de mult înseamnă acest trofeu pentru suporteri şi pentru noi toţi”, a declarat vizibil emoţionat Adrian falub.

Tehnicianul de 43 de ani şi-a prezentat şi colaboratorii şi le-a promis fanilor că împreună vor face tot posibilul pentru salvarea echipei. „Universitatea Cluj nu este o echipă care să retrogradeze, asta pot să o afirm cu toată convingerea. Trebuie să facem totul pentru a realiza acest obiectiv şi mă bucur că pot să lucrez cu oameni care cunosc spirritul acestei echipe, Cristi Pojar, Marius Popescu şi Marius Suller.

Ei sunt colaboratorii mei şi cred în ei 100%. Suntem legaţi profesional, dar suntem şi prieteni”, a mai spus Falub. Antrenorul i-a asigurat pe toţi jucătorii din lotul Universităţii că vor primi acelaşi tratament, şi că niciunul dintre jucătorii transferaţi recent nu vor fi disponibilizaţi.

„În primul rând vrem să cunoaştem toţi jucătorii. Jucătorii olandezii sunt ai Universităţii, ne vom folosi de ei până la final. Nu contează că au fost aduşi de alţi antrenori”, a punctat Adrian Falub. Despre manşa întâi din semifinalele Cuoei României, Falub a spus că echipa gazdă, CFR, este favorită în primul meci, dar că echipa sa va încerca să ia o opţiune de calificare încă de la partida de miercuri, din Gruia.

„Nu este cazul să mai discutăm despre ce înseamnă un asemenea meci. E o partidă specială pentru toată lumea. Eu am întotdeauna un fan înfocat al lui <U>, acum situaţia e diferită pentru că sunt antrenor şi îmi doresc să-i batem mâine <miercuri, n.a.>. Pentru acest joc CFR porneşte favorită, în contextul în care noi încercăm să ne redescoperim identitatea, dar sunt sigur că vom avea entuziasm”, a încheiat Falub.

Distribuie:

Postaţi un comentariu