”U” e lider

Moșuți (foto, în alb și negru) a marcat în minutul 14 al meciului cu Olimpia Gherla, golul care a dus echipa universitară pe primul loc în Liga a IV-a Cluj / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a învins cu scorul de 2-0 pe Olimpia Gherla, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii a IV-a și a preluat fotoliul de lider al clasamentului. Până la meciul direct Olimpia ocupa primul loc în cel de al patrulea eșalon, dar situația s-a schimbat în minutul 14 când Moșuți a deschis scorul.

Cu orgoliul rănit oaspeții au încercat să dea o replică bună alb-negrilor, de departe favoriți la câștigarea actualei ediții de campionat în liga județeană a Clujului. Fără să mai impresioneze la capitolul ofensiv, ca în precedentele partide disputate pe Cluj Arena, Universitatea a continuat să joace pentru public și pentru punctele care le asigurau statutul de viitoare campioană a județului.

Oaspeții puteau pune presiune pe elevii lui Marius Popescu, dar Costin Mureșan a ratat o lovitură de la 11 metri și scorul a rămas favorabil celor de la ”U”. Imediat Hațiegan a dublat avantajul Universității și a stabilit și scorul final al jocului. Fanii au făcut și de această dată spectacol în tribune și au salutat noul statul al favoriților.

Cu un meci mai puțin disputat, ”U” a stat în etapa inaugurală, universitarii vor aborda următoarea partidă de pe prima poziție a clasamentului, pe care cel mai probabil nu o vor mai ceda până la sfârșitul întrecerii. În cadrul etapei a VIII-a, Universitatea va evolua ”în deplasare”, în compania celor de la Viitorul ”Mihai Georgescu” Cluj, miercuri, de la ora 16.00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu