”U” / Dublă pentru Calcan în primul amical

Andreas Calcan a marcat două goluri pentru ”U” în primul amical din 2016, încheiat la egalitate 2-2 cu Național Sebiș / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a terminat la egalitate scor 2-2 primul meci test din 2016, susținut, joi, în compania formației Național Sebiș (Liga a III-a). Golurile echipei antrenate de Mihai Teja au fost reușite de Andreas Calcan. Tehnicianul Universității a rulat foarte mulți jucători în amicalul cu Șebiș. Pe lângă fotbaliștii cu care ”U” a terminat prima parte a campionatului, în partida de joi au mai evolua Raul Ciupe, fostul căpitan al Universității, dar și Lorand Kovacs, acesta din urmă fiind foarte aproape să se mneze cu o echipă din prima ligă a Ungariei.

Unul dintre fotbaliștii care s-au remarcat în acest joc a fost și internaționalul de tineret Alexandru Dan, ultima oară la Pandurii Târgu Jiu. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost titular. O altă noutate a fost prezenta pe teren a lui Robert Gheorghe, un fundaş central de 19 ani adus în probe, deocamdată, de la ACS Berceni. Tot în probe se află şi atacantul francez Yannick Agro.

Acesta are 27 de ani, 1.82 m, şi a mai jucat pentru echipa a doua a clubului german Hertha Berlin. Agro este legitimat în prezent la FC Wohlen în liga a doua elveţiană. Dacă va da satisfacţie francezul va rămâne sub comanda lui Mihai Teja. Agro poate juca vârf împins, extremă sau al doilea vârf, însă, în meciul cu Naţional Sebiş nu a evoluat deloc.”U” va disputa următorul meci test, sâmbătă, cu Sănătatea Cluj.

Postaţi un comentariu