”U” / Doi antrenori, o singură bancă

Adrian falub ar putea reveni pe banca Universităţii Cluj, la 8 ani de la promovarea în Liga 1 cu "Şepcile roşii" / Foto: Dan Bodea

Laurenţiu Reghecampf nu va prelua banca tehnică a Universităţii Cluj. Soţia antrenorului a declarat că Reghe aşteaptă să se finalizeze discuţiile cu un club din Zona Golfului, şi abia după ce va avea o veste de la arabi va decide dacă se întoarce în Liga 1 sau nu. La Steaua, cel puţin până la sfârşitul campionatului nu poate fi vorba, deoarece Constantin Gâlcă are un angajament ferm cu gruparea din Ghencea, iar Universitatea este doar o variantă de avarie pentru tehnicianul care a cucerit ultimele două titluri de campion al României.

Cum relaţiile dintre conducere, suporteri şi actualul antrenor al „Şepcilor roşii”, George Ogăraru, nu sunt dintre cele mai bune, finanţatorul Florian Walter pregăteşte deja varianta de substituire a lui Ogăraru. Primul pe listă este Adrian Mihalcea, tehnician agreat atât de patronul universitarilor, cât şi de administratorul special Vlad Munteanu.

Însă, pentru a face pace cu suporterii, oficialii de la ”U” ar putea apela la serviciile antrenorului care a promovat în Liga 1 cu Universitatea Cluj la finalul sezonului 2006/2007, Adrian Falub, acesta fiind agreat de fani. “Eu sunt antrenor, eu trebuie să antrenez, asta e clar. Aştept oferte”, a spus Adrian Falub.

Se pare că George Ogăraru ar fi primit un ultimatum din partea lui Florian Walter să adune minimun 3 puncte în următoarele 3 etape, în caz contrar pe banca universitarilor urmând să fie instalat unul dintre cei doi antrenori amintiţi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu