”U” cu punctul, Tadici cu scandalul

Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Cluj au terminat la egalitate, scor 21-21, meciul disputat pe teren propriu în compania eternei rivale HC Zalău. Dacă echipa fostului selecționer Gheorghe Tadici stă bine în clasament, pentru ”U” lucrurile sunt exact pe dos, astfel că, orice punct câștigat este esențial în lupta pentru evitarea retrogradării. Meciul a început neașteptat de bine pentru clujence care, după câteva minute de echilibru, au reușit să se desprindă la trei goluri diferență.

Tadici a simțit că fetele lui au ieșit din joc și a cerut timp de odihnă. A schimbat tactica și rezultatele s-au văzut imediat. Până la pauză echipa vizitatoare trecuse deja în avantaj pe tabela de scor (9-13). Repriza a doua a fost o cursă de urmărire, pe care fetele de la Universitatea puteau să o piardă. Au fost greșeli de ambele părți și un finalul de meci cutremurător. 

Foto: Dan Bodea

Când mai erau 8 minute de joc HC Zalău părea scăpată în învingătoare. Conducea cu 21-17 și gazdele păreau incapabile să mai reintre în joc. A venit însă, prima eliminare pentru HC Zalău, apoi cea de a doua și Universitatea a început să spere din nou după ce Mihaela Ani Senocico a marcat de trei ori și a dus scorul la 20-21. Antrenorul gazdelor a simțit momentul bun al echipei lui și a cerut timp de odihnă, cu doar 20 de secunde înainte de finalul meciului.

La reluarea jocului mingea a circulat frumos pe semicercul sălăjencelor, a ajuns în extremă la Vălean care a retrimis în centru unde a plutea deja Ani Senocico. Execuția ”veteranei” a adus un punct pentru Universitatea Cluj, aflată oricum într-o situație deloc fericită, pe locul 12 al clasamentului, cu doar 8 puncte. Nemulțumit de eliminările din finalul partidei dictate împotriva echipei lui, Ghoerghe Tadici a făcut din nou scandal. A sărit la gâtul unui arbitru și a fost cu greu stăpânit de forțele de ordine.

Distribuie:

Postaţi un comentariu