”U” Cluj, victorie clară cu CSM

Foto: Arhiva Transilvania Reporter / Dan Bodea

Echipa masculină de rugby Universitatea Cluj a câștigat cu scorul de 24-10 înfruntarea cu CSM București, din cadrul etapei a VII-a, ultima a turului sezonului regulat din SuperLiga Națională. Echipa antrenată de Horia Hâmpea, Cristian Podea și Bogdan Cantor a făcut un meci foarte bun în fața bucureștenilor și au deschis scorul în miknutul 12 când Ovidiu Melniciuc a surprins defensiva oaspeților cu un balon de urmărire trimis inteligent în adâncime, recuperat de Taniela Halifi, aripa studenților finalizând acțiunea în terenul de țintă al adversarilor.

A fost 5-0 pentru ”U” până în ultimele secvențe de joc ale primei reprize. În minutul 37, Universitatea Cluj a reușit al doilea eseu prin Alexandru Banu, transformat de această dată de Ovidiu Melniciuc. CSM Olimpia București a punctat și ea prin lovitura de pedeapsă a lui Daniel Faasen, astfel că, la cabine s-a intrat la scorul de 12-5 în favoarea clujenilor.

Repriza a doua a fost una a lui Ovidiu Melniciuc, jucătorul Universității Cluj și al echipei naționale reușind nu mai puțin de trei lovituri de picior căzute (dropgol), cea mai spectaculoasă execuție personală într-un meci de rugby. De altfel Melniciuc a fost declarat și jucătorul meciului. Cu această victorie ”U” Cluj termină prima parte a sezonului regulat pe locul 6, cu 8 puncte și evită clasarea pe ultima poziție la finalul turului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu