”U” Cluj, un singur punct din „lupta de pe maidan”

Vali Lemnaru a marcat însă golul său nu a fost de ajuns pentru a asigura cele trei puncte din deplasarea de la Chiajna. (Foto: Dan Bodea)

Doar un rezultat de egalitate au reușit jucătorii Universității Cluj să obțină din deplasarea de la Chiajna, unde „studenții” au avut de înfruntat un adversar speriat de perspectiva retrogradării și un teren pe care la fel de bine s-ar fi putut desfășura curse de enduro. Meciul a fost unul echilibrat, cele două echipe reușind să se adapteze rapid condițiilor vitrege de joc de pe terenul de la Chiajna. Cu toate acestea, clujenii au scăpat printre degete o victorie care i-ar fi putut scoate din zona fierbinte a clasamentului, astfel că emoțiile retrogradării continuă pentru echipa de pe malul Someșului Mic.

Clujenii au început în forță meciul și și-au demonstrat pragmatismul încă din debutul partidei. În minutul 14, vârful lui ”U”, Vali Lemnaru, a deschis scorul cu un șut din interiorul careului mic, după ce l-a driblat din preluare pe Leca, fundașul gazdelor. După gol, jucătorii Chiajnei s-au apropiat tot mai mult de poarta adversarilor lor, încheind repriza în ofensivă prin același Leca, jucătorul Concordiei trimițând însă în bară din doi metri.

În partea a doua a meciului, cele două echipe au continuat lupta surdă cu terenul arabil pe care partida s-a desfășurat. Lemnaru nu a mai reușit să concretizeze ocazia avută în minutul 64, când după ce l-a depășit pe Melinte a șutat alături.  Cu doar un sfert de oră rămas din meci, Onduku a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj după o fază la care clujenii au greșit ieșirea la offsaid și l-au lăsat pe atacantul advers singur cu Niculescu.

S-a terminat 1-1 și U Cluj obține doar un punct dintr-un meci pe care, cel puțin în prima repriză, a dat impresia că îl poate încheia cu o victorie. După această partidă, U Cluj rămâne pe poziția a 16-a, cu 21 de puncte și așteaptă meciul din etapa următoare, ce-l vor disputa pe teren propriu în fața formației Dinamo București.

[stextbox id=”custom” caption=”Echipele de start”]

Concordia: Rimniceanu – Leca, Bambara, Dima, Melinte, Rosu, Onduku, Serediuc, Papasterianos, Purece, Wellington

Rezerve: Cobrea, Zaharia, Ispir, Cosereanu, Stratila, Da Costa, Ioniță

U Cluj: Niculescu – Martac, Dinu, Abrudan, Tarnacop, Bucsa, Lungu, Kovacs, Boutadjine, Borza, Lemnaru

Rezerve: Niczuly, Szilagy, Rada. R. Menezes, Calcan, Takacs, Max Nicu

[/stextbox]

Distribuie:

Postaţi un comentariu