”U” Cluj / Teja: “Cu Săgeata e meciul anului!”

Mihai Teja este tot mai aproape de cea mai mare performanţă a sa ca antrenor, salvarea de la retrogradare cu "U" Cluj / FOTO: Dan Bodea

Universitatea Cluj poate lua o opţiune importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare, dacă învinge, luni, în deplasare, pe Săgeata Năvodar. În tur “alb-negri” s-au impus pe teren propriu, iar rezultatele ulterioare au dus gruparea antrenată de Mihai Teja deasupra liniei care demarchează echipele ce vor lua calea diviziei secunde.

“Pentru noi e meciul sezonului, pentru că jucăm cu una dintre contracandidatele noastre pentru salvarea de la retrogradare. O victorie la Năvodari ne-ar duce foarte aproape de realizarea obiectivului. Urmează o perioadă foarte dificilă cu meciuri la Năvodar, la Botoşani şi la Timişoara dar dacă vom ştii să gestionăm aceste jocuri cum trebuie, ne puteam asigura liniştea”, a declarat Teja.

După 25 de etape Universitatea Cluj se situează pe locul 14, cu 27 de puncte şi va întâlni, luni, de la ora 19.30, în deplasare, pe Săgeata Năvodari.

Distribuie:

Postaţi un comentariu