”U” Cluj și-a făcut bine calculele

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a risipit orice urmă de emoție în ceea ce privește promovarea în eșalonul secund după victoria categorică, scor 7-0, obținută în deplasare în fața formației Unirea Alba Iulia. Meciul de pe Stadionul ”Cetate” din alba Iulia a curs într-o singură direcție astfel că, numărul mare de goluri marcate de trupa lui Adi Falub nu trebuie să mire pe nimeni.

Ene a deschis scorul în minutul 10, iar Goga a dublat avantajul ”studenților” în minutul 40 cu o execuție perfectă din lovitură liberă. La pauză tabela arăta doar 2-0 pentru ”U” deși alb-negri și-au mai trecut în cont câteva ocazii mari de a înscrie. S-au revanșat în actul secund în care au punctat repede prin Hordouan. Goga a executat foarte aproape toate fazele fixe, iar în minutul 50 i-a așezat mingea perfect lui Cordoș care a înscris pentru 4-0. Cel mai scump fotbalist vândut vreodată de Universitatea Cluj, Dorin Goga nu și-a pierdut simțul porții și a punctat de două ori la rând în minutele 58 și 71.

Scorul final a fost stabilit de fostul golgheter al ”Șepcilor”, Vali Lemnaru, în minutul 89. Scorul conta mai puțin pentru Universitatea care a urmărit în primul rând să obțină cele trei puncte. Lider autoritar în clasamentul seriei 5 din Liga 3 Universitatea Cluj își va asigura și matematic promovarea, etapa viitoare, când va primi vizita echipei satelit a celor de la Gaz Metan Mediaș.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. paul pop says:

    tare echipa asta!

Postaţi un comentariu