”U” Cluj / „Şepcile roşii” au licenţă şi ofertă pentru golgheter

"U"-iştii au motive să se bucure, sunt foarte aproape de salvarea de la retrogradare, au primit licenţă pentru viitorul sezon de Liga I, iar Vali Lemnaru ar putea aduce 500.000 de euro în cont, dacă transferul său la Steaua se va materializa / FOTO: Dan Bodea

Aproape nieni nu mai dădea vreo şansă Universităţii Cluj, la începutul sezonului, că ar putea evita retrogradarea şi totuşi, lucrurile merg din bine, înspre mai bine. Fotbaliştii pregătiţi de Mihai Teja adună puncte, jucători care păreau „terminaţi” renasc în alb şi negru, iar ofertele nu au întârziat să apară.

Al doilea în clasamentul golgheterilor Ligii I, Valentin Lemnaru este aproape de un transfer ce părea „interzis” în urmă cu o jumătate de an, Steaua fiind posibila lui destinaţie viitoare. Campionii României ar fi dispuşi să ofere o jumătate de milion de euro pentru a-şi asigura serviciile lui Lemnaru, în condiţiile în care Federico Piovaccari şi Pantelis Kapetanos nu vor mai îmbrăca tricoul Stelei în sezonul viitor.

„Nu sunt nici stelist, nici dinamovist. Sunt fotbalist şi voi juca acolo unde voi fi dorit. Steaua ar fi un pas uriaş pentru mine, să joci în cupele europene este visul oricărui fotbalist însă, deocamdată nu s-a semnat nimic, aşa că mai aştept”, a declarat Lemnaru, după aflarea veştii că ar putea fi noua ţintă a roş-albaştrilor.

Nici în ceea ce priveşte licenţa pentru Liga I nu sunt probleme la ”U”, după ce Comisia de specialitate din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a înştiinţat clubul „studenţesc” că a admis cererea de licenţiere pentru sezonul următor.

„Ne-am mai luat o piatră de pe inimă odată cu primirea licenţei. De acum înainte ne vom concentra doar pentru îndeplinirea obiectivului pe plan sportiv. Acum le avem pe toate, licenţă, suporteri minunaţi, stabilitate, nu ne rămâne decât să muncim pentru ca la final să ne bucurăm alături de fani pentru realizările noastre”, a punctat administratorul special al Universităţii Cluj, Vlad Munteanu.

”U” Cluj va disputa următoarea partidă în Liga I, duminică, în deplasare, la Viitorul Voluntari.

Distribuie:

Postaţi un comentariu