”U” Cluj / “Şepcile roşii”, amical cu una dintre cele mai titrate echipe din Europa

"U" Cluj pleacă luni în cantonament, în Austria, iar primul adversar din amicale va fi cea mai titrată echipă din această ţară, Rapid Viena / Foto: Dan Bodea

Oficialii Universităţii Cluj au stabilit programul meciurilor amicale pe care „Şepcile roşii” le vor disputa în cadrul stagiului de pregătire din Austria. Fotbaliştii pregătiţi de Mihai Teja se vor antrena vreme de două săptămâni la Tullnerbach, timp în care vor juca şase partide test. Cinci dintre viitoarele adversare ale lui ”U” se cunosc deja, cea de a şasea urmând a fi stabilită la faţa locului.

Primul amical este programat în data de 26 iunie, de la ora 20.00, iar adversarul, Rapid Viena, este cea mai titrată echipă a fotbalului austriac, şi una dintre cele mai galonate, din punct de vedere a trofeelor câştigate, din Europa. Nu mai puţin de 32 de titluri naţionale se regăsesc în vitrina cu trofee a clubului din Viena.

De altfel, toate formaţiile austriece pe care le vor întâlnii fotbaliştii clujeni sunt din capitala acestei ţări. Al doilea joc de verificare este programat în 28 iunie, contra fostei echipe al lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar. Pe 1 iulie alb-negri vor întâlni FAC Viena, iar două zile mai târziu pe Amkar Perm din Rusia.

Cea de a cincea partidă de verificare o vor disputa în compania celor de la First Viena, de opt ori câştigătoare a titlului în Austria. Meciul va avea loc în 6 iulie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu