“U” Cluj / Secunda 75 din 2013

Vali Lemnaru a marcat în ultima secundă oficială din 2013 şi este golgheterul Universităţii de la revenirea în alb şi negru : foto: Dan Bodea

Cine nu crede în ultima secundă nu s-a născut să fie învingător! „U” Cluj a avut nevoi de acele secunde de greţie, de ultima zvâcnire să fie acolo unde şi-a propus la final de 2013. 1-0 cu Oţelul Galaţi, în ultima apariţie a anului, în faţa propriilor suporteri a fost ceea ce îşi doreşte orice suporter: suspans, adrenalină şi golul izbăvitor în ultima secundă a meciului.

„Super Lemanru” omul finalului de an
90 de minute de joc tern s-au scurs pe Cluj Arena, în confruntarea dintre Universitatea şi Oţelul şi toul părea să meargă spre un 0-0 „de salon” dacă ultima fază de joc nu ar fi scos în evidenţă geniul lui Ene care a pasat cu călcâiul pentru golgheterul reinventat la Cluj, Vali Lemnaru.

Atacantul s-a trezit cu mingea la picior şi l-a executat pe portarul Oţelului fără niciune resentiment. „U” Cluj îşi realizează astfel, norma de 16 puncte şi lupta pentru evitarea retrogradării este mai deschisă ca niciodată. 90 de minute au fost de coşmar, dar a fost suficientă o singură fază de joc, care să reamintească un lucru ştiut de toată lumea: „U” Cluj nu moare!

Trecând peste euforia unui succes ce părea compromis, Universitatea  şi-a realizat „baremul” şi porneşte cu şanse reale în partea a doua a campionatului în realizarea unui obiectiv tangibil. În primul joc din 2014 Universitatea va juca pe terenul celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ, la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Distribuie:

Postaţi un comentariu