”U” Cluj s-a reunit fără antrenorul Falub

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a demarat campania de pregătire în vederea noului sezon. Douăzeci și patru de fotbaliști au fost prezenți la prima ședință de reacomodare la efort, mai puțin antrenorul Adrian Falub. Oficialii grupării studențești au dat asigurări că nu este vorba de o schimbare la nivelul băncii tehnice, Falub lipsind motivat de la reunire. La fel stau lucrurile și în cazul lui George Florescu, cel de al doilea absent de la prima acțiune a Universității.

Foto: Dan Bodea

Întâlnirea lotului de jucători a avut loc pe Cluj Arena, iar primul antrenament a fost condus de secundul Marius Suller. Printre jucătorii care s-au alăturat în această lotului ”Șepcilor roșii” s-a numărat și Marius Coman, atacantul care a evoluat în precedentul sezon pentru rivala CFR. ”Mi-am dorit foarte mult să semnez cu Universitatea și cei de aici mi-au dat de înțeles că sunt dorit la echipă.

Am avut mai multe oferte, dar Universitatea Cluj e greu de refuzat. Nu am nicio problemă cu faptul că am jucat un an la CFR și sunt convins că nici suporterii nu vor avea. Sunt aici și voi munci să îmi câștig locul în echipă”, a spus Coman. La reunire a ajuns și Florin Burghele, ultima achiziție a Universității. Fotbalistul este internațional sub 18 ani și vine de la Sporting Vaslui. Nu mai puțin de opt achiziții a făcut Universitatea Cluj în această vară.

Foto: Dan Bodea

Pe lângă Coman și Burghele, sub comanda lui Falub se vor pregăti și Cosmin Dur-Bozoancă, Carol Taub, Tiberiu Căpușă, Doru Dumitrescu, Jevrem Kosnic și Kofi Twumasi. În perioada următoare alb-negrii se vor pregăti pe plan local, după care, între 11 și 23 iulie universitarii vor efectua un stagiu de pregătire centralizată în Italia. Liga 2 va începe în wekendul 4-5 august.

Distribuie:

Postaţi un comentariu