“U” Cluj s-a calificat în sferturile Cupei României la rugby

Rugby-iştii de la Universitatea Cluj au făcut spectacol la Mangalia şi s-au calificat în sferturile Cupei României / foto: Dan Bodea

Rugby-iştii de la Universitatea Cluj au pornit lansat în noua ediţie a Cupei României şi s-au calificat fără emoţii în sferturile competiţiei graţie victoriei, scor 40-17, în meciul disputat în deplasare, în faţa formaţiei Callatis Mangalia. Universitarii nu s-au lăsat impresionaţi de “implanturile” gazdelor, care s-au întărit cu câţiva “marinari” de la Farul Constanţa.

La pauză echipa lui Bogdan Cantor conducea deja cu 17-14, după un joc spectaculos în care ambele combatante au evoluat deschis şi au oferit spectacol spectatorilor care încă sperau într-o calificare în etapele superioare ale Cupei. Partea a doua a meciului a fost la discreţia Universităţii care a punctat fără să forţeze şi a obţinut o victorie categorică care vine să confirme forma sportivă bună a alb-negrilor.

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile de finală va avea loc luni, la sediul Federaţiei Române de rugbz, iar partidele se vor disputa sâmbătă, 16 noiembrie, pe terenul echipelor mai slab cotate, sau pe teren neutru. În ediţia trecută a Cupei României Universitatea Cluj s-a calificat până în semifinale unde a fost eliminată de CSM Ştiinţa Baia Mare, deţinătoarea trofeului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu