”U” Cluj s-a apropiat la patru puncte de Sepsi

Foto: Dan Bodea

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj au câștigat restanța cu CSM Timișoara, contând pentru etapa a II-a a Ligii Naționale și s-au apropiat la 4 puncte de liderul Sepsi Sfântu Gheorghe. Disputat în Sala Polivalentă, meciul cu bănățencele a fost dominat de la început și până spre final de fetele lui Dragan Petricevic care s-au impus cu 91-76. Vecine în clasament cele două oponente au lăsat inhibițiile deoparte și s-au pus pe baschet încă din primele secunde ale întâlnirii.

Primul sfert a fost adjudecat de Universitatea cu 28-18. Și a doua secvență de meci a păstrat în mare parte același scenariu, doar cu ceva mai puține puncte marcate de fiecare parte (24-17). La pauză s-a intrat la scorul de 52-35 pentru ”U” și era deja evident cine se va impune la finalul întâlnirii. Pentru a nu lăsa loc de interpretări universitarele au reintrat pe parchet cu aceiași poftă de joc și și-au adjudecat și sfertul al treilea cu scorul de 23-19.

Abia în ultimul parțial fetele lui Dragan au mai redus din viteza execuțiilor și le-au dat ceva mai multe șanse vizitatoarelor care au știut să profite și să-și adjudece secvența cu 22-16. Theairra Brittani Taylor a marcat 21 de puncte pentru Universitatea, a reușit 5 recuperări și a furnizat colegelor 7 pase decisive fiind astfel, declarată cea mai jucătoare. Sâmbătă, clujencele vor evolua în deplasare, la Sfântu Gheorghe în fața liderului Sepsi, într-o reeditare a finalei Ligii Naționale din sezonul trecut.

Distribuie:

Postaţi un comentariu