“U” Cluj / Prima înfrângere a sezonului pentru ”U”

Ninu a marcat pentru 1-1 în meciul cu Dinamo, dar oaspeţii s-au impus până la sfârşit cu 3-2 în faţa Universităţii Cluj / Foto: Dan Bodea

Aşteptat cu mare interes, meciul din Universitatea Cluj şi Dinamo a oferit publicului spectacolul aşteptat. Cinci goluri, multe cartonaşe, eliminări, tensiune şi suspans, de toate au avut parte atât fotbaliştii implicaţi în partidă, cât şi suporterii celor două echipe. Dinamo s-a impus cu 3-2 însă, victoria lor a fost facilitată de prematura eliminare a portarului Veselovsky, altfel justă.

Matei a deschis scorul din penalty, în minutul 9, dar „Şepcile roşii” au ripostat repede prin Ninu care a egalat în minutul 26 cu o lovitură de cap spectaculoasă. Lazăr a dublat numărul de goluri al oaspeţilor, cu un şut frumos la colţul lung al porţii apărate de Panagopoulos. Acelaşi Lazăr, care a fost urmărit din tribune de reprezentanţii unui club din Turcia, a dat pasa pentru golul lui Bilinski din finalul primei reprize.

La pauză a fost 3-1 pentru Dinamo şi zarurile păreau că au fost aruncate. În partea a doua a meciului clujenii au alergat mult după golul care să-i readucă în meci. Boutadjine a înscris pentru 2-3, în minutul 83, dar era deja prea târziu pentru ca elevii lui Teja să mai poată reveni în meci. Acelaşi Boutadjine a mai ratat o ocazie importantă şi Dinamo pleacă de la Cluj cu toate cele 3 puncte şi este alături de Steaua, Astra şi Petrolul în grupul echipelor cu maximum de puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu