”U” Cluj pierde teren

Foto: Dan Bodea

După umilința de la Craiova (scor 18-32), handbalistele de la Universitatea Cluj au înregistrat un nou eșec, de această dată pe teren propriu, scor 23-27, în fața formației CSM Bistrița. A fost o întâlnire între ”vechiul <<U>>” și ce a mai rămas din acesta la Cluj. Cu o echipă formată aproape exclusiv din foste jucătoare ale echipei clujene, CSM-ul din Bistrița a câștigat meritat în Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

Într-un context deloc favorabil performanței, ”U” Cluj a fost aproape de a scoate măcar un egal din înfruntarea cu CSM Bistrița. Primul gol a venit abia în minutul 5 (Chintoan), iar după 15 minute de joc scorul era 4-4! Până la pauză oaspetele au reușit să treacă în avantaj (11-12). Și actul secund s-a disputat cu aceeași încrâncenare. La finalul disputei s-a putut spune că a fost un meci echilibrat, în care s-a mers cap la cap și în care gazdele au tratat cu foarte multă lejeritate câteva situații de om în plus pe teren.

Diferența s-a făcut în final, când, la scorul 23-23, oaspetele au marcat de patru ori consecutiv, trei dintre reușite fiind semnate chiar de foste jucătoare ale Universității Cluj: Oana Chirilă, sau Magdalena Paraschiv. Următoarea etapă ”U” va evolua în deplasare la HCM Râmnicu Vâlcea, în 5 martie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu