”U” Cluj pierde cu Sepsi, dar continuă lupta pentru medalie

Foto: Dan Bodea

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj nu au avut nicio șansă în dubla cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin (LNBF). După 69-97 în primul meci, trupa lui Dragan Petricevic a pierdut și întâlnirea de la Cluj, scor 59-87, ieșind astfel din lupta pentru titlu. Echipa clujeană continuă însă să se bată pentru a treia poziție a clasamentului final. În finala mică a campionatului Universitatea va întâlni formația Olimpia Brașov.

Înfruntarea dintre ”U” și Sepsi a fost găzduită de Sala Sporturilor ”Horia Demian” și a fost la discreția campioanelor României. Încă de la pauza mare diferența de scor era mai mult decât liniștitoare pentru formația oaspete (33-45). Nici după pauză fetele lui Petricevic nu au avut puterea să echilibreze partida, iar sfertul al treilea s-a terminat 12-26. Abia în ultimele 10 minute înfruntarea de pe parchetul Sălii Sporturilor a fost oarecum echilibrată, în condițiile în care Sepsi nu a mai forțat nicio secundă.

S-a terminat 59-87 și Sepsi va întâlni formația Municipal Satu Mare în finala campionatului. Universitatea va disputa primul meci din finala mică, în 20 aprilie la Braşov. Returul este programat 23 aprilie în Sala Sporturilor ,,Horia Demian”, iar dacă va fi necesar să se dispute o partidă decisivă aceasta va avea loc pe 26 aprilie, la Brașov.

Distribuie:

Postaţi un comentariu