”U” Cluj, pe model britanic

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a câștigat și meciul cu Metalurgistul Cugir și a primit trofeul de campioană a Ligii 3. După modelul fotbalului britanic președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a deplasat la Cluj pentru a înmâna alb-negrilor trofeul și medaliile de campioană a eșalonului terț. Promovată încă de săptămâna trecută, după victoria categorică, 7-0, cu Gaz Metan 2 Mediaș, Universitatea a avut meci greu cu Metalurgistul.

Foto: Dan Bodea

Oaspeții au deschis scorul prin Codrea (min. 13), dar trupa lui Adrian Falub a revenit în meci și a restabilit egalitatea prin Octavian Ursu (min 21). Până la pauză cele două combatante au prestat un joc dârz care a amintit spectatorilor că erau, la începutul sezonului, principalele favorite la promovarea în Liga 2. În minutul 50 Ursu a realizat dubla după o gafă de începător a lui Negrescu. Universitatea s-a desprins la 3-1, după reușita lui Onicaș și diferența părea suficientă pentru un final liniștit de meci.

Foto: Dan Bodea

Oaspeții nu au fost de acord cu ideea unui scor fluviu și au luptat cu toate puterile pentru a nu da posibilitatea alb-negrilor să-și facă jocul obișnuit. Făgărășanu a marcat golul doi al Metalurgistului și finalul de meci a fost, aparent controlat de oaspeți care însă nu au reușit să mai înscrie, a chiar ar fi putut să mai încaseze un gol. După ultimul fluier fotbaliștii și suporterii Universității au sărbătorit încă o dată revenirea în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Distribuie:

Postaţi un comentariu