”U” Cluj, pe mâna lui Dinu Vamă

Foto: Dan Bodea

Startul neconvingător de sezon al Universității Cluj a produs un mic cutremur în birourile din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”. Cum se întâmplă de cele mai multe ori în astfel de cazuri mai mulți oficiali și jucători au plecat, sau vor pleca de la Cluj. La capitolul „achiziții”, începând de vineri, 30 august, echipa intră pe mâna lui Dinu Gheorghe, zis și Vamă.

Fostul oficial al Rapidului, Astrei, sau ASA-ului din Târgu Mureș este omul care trebuie să redreseze situația.
Directorul sportiv, doctorul echipei, dar și portarul Jose Costa, fundașul Kay și mijlocașul Pedro Mendes nu mai fac parte din proiectul ”U”. „În această vară s-a ratat un obiectiv, promovarea, și toată lumea căuta țapi ispășitori. Toată lumea voia schimbări și s-au făcut. Din păcate am făcut și câteva alegeri mai puțin inspirate, dar cu toții suntem supuși greșelilor.

Important este să strângem rândurile și să continuăm reconstrucția. Au venit și jucători de mare perspectivă, dar și jucători care nu s-au adaptat la Universitatea. La noi e mereu presiune. Unii vor promovarea în Liga 1, alții vor reconstrucție. Eu cer calm și răbdare, ar fi păcat să dăm cu piciorul la tot ce s-a construit în ultimii ani”, a declarat un oficial al clubului.

După patru etape Universitatea Cluj este pe locul 17, retrogradabil, în eșalonul secund, iar la sfârșitul acestei săptămâni va evolua în deplasare, la Metaloglobus București. Echipa a plecat spre capitală, cu autocarul, încă de joi.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Ponoran Victor-Mihai says:

    Eu nu înțeleg optica managerială ,de a forma juniori de mare valoare ptr.loturile naționale pe categorii de vârstă dar folosești SENIORI( la propriu și figurat ) care în repriza a doua nu mai joacă fotbal !
    Câți din juniori,nu ar dori să își îndeplinească visul de a juca în echipa mare !
    Culmea un fost “U”ist ,antrenor îl flituie pe un fost jucător (I.Hațegan )crescut de mic la “U” convingându-l-l că nu face parte din proiectul său !
    Deh,nici el nu mai face parte din proiectul clubului !
    Trebuie resetat,și restartat echipa de la A la Z !
    Echipa este societate pe acțiuni (S.A.), sau “Asociație Familiară”(A.F),”Societate cu Nume Colectiv “SNC ,sunt derutat ,că parcă este în structura organizatorică câte ceva din fiecare !

Postaţi un comentariu