”U” Cluj – PAOK Salonic, amicalul verii în România

Cel mai tare amical al verii din România se va disputa vineri, de la ora 21:00, pe Cluj Arena și le va aduce față în față pe ”U” Cluj și campioana Greciei, PAOK Salonic. Meciul de fotbal dintre cele două echipe se va derula în cadrul evenimentelor dedicate Centenarului clubului Universitatea, iar organizatorii anunță un veritabil spectacol, atât pe teren, cât și în tribune.

Meciul U100 Cluj – PAOK va fi precedat de o competiție de street football, pe platoul din fața stadionului. Fiecare participant la competiție va primi un bilet cadou la meciul aniversar. Înfruntarea dintre ”U” și PAOK va începe cu momente artistice unice, mai anunță organizatorii. Intrarea pe stadion se va face începând cu ora 19.00, iar în deschiderea meciului spectatorii vor putea urmări prima coregrafie în care se vor sincroniza o trupă de percuție, o galerie de fotbal cu peste 3.000 de suporteri și un DJ, toți coordonați de dirijorul de muzică clasică, Vlad Eniu.

Îmbrăcați în alb și negru, în teren vor intra toboșarii renumitei formații Barbarossa care vor ține ritmul pe cântecele Universității. Cele două oponente vor păși pe gazon pe muzica fanfarei militare a Divizei 4 Infanterie Gemina care va intona și imnurile naționale ale României și Greciei. Participanții la eveniment vor putea urmări și un spectaculos show de lasere și lumini, în pauza meciului.

PAOK Salonic a câștigat în acest an, după o așteptare de 34 de ani, campionatul din Grecia. Este a doua echipă din istoria fotbalului grecesc care reușește să finalizeze campionatul fără nicio înfrângere, după performanța celor de la Panathinaikos din 1963-1964.

Biletele costă între 20 și 300 de lei și sunt disponibile pe www.entertix.ro. Înființat în 1919, clubul Universitatea Cluj l-a avut ca prim președinte pe Acad. dr. Iuliu Hațieganu, iar în istoria lui și-a trecut în palmares Cupa României (1965). „Șepcile Roșii au mai jucat alte patru finale ale competiției, ultima în 2015.

Distribuie:

Postaţi un comentariu