“U” Cluj / Ogăraru încearcă să îngenuncheze Craiova fără atacanţi

Pentru confruntarea cu CSU Craiova, George Ogăraru va trebui să aplice toată exerienţa acumulată în Olanda, pe banca echipei a doua a Ajax-ului / Foto: Dan Bodea

George Ogăraru vrea să obţină prima victorie de la numirea sa în funcţia de antrenor principal al Universităţii Cluj. Misiunea tehnicianului este îngreunată de accidentările oamenilor de atac. Aproape întreaga linie ofensivă a Universităţii Cluj este indisponiblă.

Cu Valentin Lemnaru, Vlad Morar şi Justin Mengolo care sunt accdentaţi, tehnicianul George Ogăraru va forţa prima victorie din mandatul său pe banca lui “U” cu Gravenberch vârf de care şi cu Nuno Viveiros servantul din linia a doua.

“Sistemul de joc nu m-am gândit să-l schimb aşa ca şi formlă însă, eu consider că sisemul de joc este dat de profilul jucătorilr pe care îi ai în teren. Din păcate pentru acest joc avem un singur atacant pur”, a declarat Ogăraru.

O altă problemă cu care fotbaliştii lui Ogăraru se vor confrunta, este aşezarea pur defensivă a oltenilor. “Experienţa antrenorilor Sorin Cârţu şi Emil Săndoi în fotbal nu are cum să treacă aşa fără să schimbe într-un fel sau altul jocul echipei din Craiova. Tactica lor am observat-o, mă aştept la un meci greu, iar după ceea ce am văzut la precedenta lor partidă nu cred că vor fi foarte ofensivi”, a adăugat Ogăraru.

Înaintea confruntării din această seară, U Cluj şi CS Craiova sunt despărţite de doar 3 puncte în clasament. Alb-negrii au acumulat 8 şi se situează pe locul 11 în clasament, în vreme ce oltenii sunt pe 16, cu 5 puncte. Meciul “U” Cluj – CSU Craiova se joacă, luni, de la ora 21.00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu