”U” Cluj obține primul punct ”afară”. CS Mioveni a avut bară în prelungiri

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat la Mioveni în cadrul etapei a IX-a a Ligii 2. Trupa lui Adrian Falub a fost condusă, a egalat prin Florescu și a scăpat basma curată la ultima fază a meciului când gazdele au irosit o dublă ocazie în situație de unu la unu cu portarul Dur-Bozoancă. Începutul partidei a fost echilibrat cu două încercări ale universitarilor de a străpunge defensiva argeșenilor (Gavra, min. 10 și Dumitrescu, min. 12), cu replici ale gazdelor, prin Năstăsie și Kilyen.

În minutul 32 Gavra îl găsește foarte bine pe Goga, atacantul Universității șutează din alergare, dar portarul gazdelor reține în doi timpi. Minutul 37 îl găsește pe Berci într-o situație favorabilă. Fundașul alb-negrilor a încercat un șut surprinzător, la colțul scurt, însă portarul argeșenilor a reținut fără probleme. Ultima ocazie a primei reprize a fost tot de partea ”Șepcilor roșii”. Goga a șutat direct pe poartă din lovitură liberă și era să-l surprindă pe Sima. Portarul a reușit cu un ultim reflex să trimită peste poartă.

Gazdele au deschis scorul la 10 minute de la reluare, prin Rădescu care a tras la colțul lung și l-a învins pe Bozoancă. Antrenorul Falub reacționează imediat și-i aruncă în luptă pe Hațieganu și Florescu. După mai puțin de 10 minute de la momentul schimbării, Florescu restabilea egalitatea cu un șut frumos la colțul lung. În ultimele 25 de minute gazdele au dat senzația că au renunțat să mai lupte pentru victorie, dar au închis perfect orice culoar către propria poartă, ceea ce a făcut ca nici universitarii să nu-și creeze vreo ocazie importantă de gol.

Abia în minutul 90+3 gazdele au avut o dublă ocazie. Popescu l-a lobat în prima fază pe Bozoancă, dar mingea a lovit bara transversală. Tot Popescu a încercat să trimită în poarta goală, dar a luftat incredibil în fața porții goale și niversitatea Cluj se întoarce cu primul punct de pe teren străin în actuala ediție a Ligii 2.

Distribuie:

Postaţi un comentariu