„U” Cluj nu a mai pierdut de nouă etape și are cel mai bun atac

Foto: Dan Bodea

Cel mai atractiv meci al etapei a XV-a din Liga 2, UTA – „U” Cluj a reprezentat o demonstrație de forță pentru trupa lui Mircea Cojocaru, alb-negrii impunându-se cu scorul de 4-0. Prima oportunitate a Universității s-a consemnat în minutul 15, la o reluare pe spate a lui Marius Coman. Mingea a trecut peste poartă, iar gazdele au cerut fault în atac. Două minute mai târziu Gabriel Giurgiu pune latul pentru 1-0, după o respingere neinspirată a portarului Orlic.

Portarul gazdelor are însă o intervenție reușită în minutul 24, la o deviere periculoasă, după un corner bătut pe colțul lung. În minutul 27 clujenii au cerut penalti după ce Manea a atins balonul cu mâna, în urma unui șut al lui Gavra. Tot Gavra este aproape de 2-0, dar mingea trimisă de el spre poarta arădeană a căzut pe bara transversală. Până la urmă avantajul ”Șepcilor roșii” a fost dublat de Alexandru Coman, aflat la prima reușită în tricoul Universității.

Gazdele a înscris în minutul 54 prin Janos, dar centralul George Găman apreciază că a fost fault în atac. Arădeanul din atacul Universității, Cristian Gavra a dus scorul la 3-0 (min. 62), iar Marius Coman a închis tabela în minutul 70. Hațiegan, Gavra și Marius Coman au semnat ultimele ocazii ale Universității și partida s-a încheiat cu scorul de 4-0 pentru alb-negrii. Cu cele trei puncte acumulate la Arad, „U” Cluj a urcat pe locul 5 în clasamentul Ligii 2, cu 30 de puncte, cinci în urma liderului Chindia. Clujenii au însă cel mai bun atac, cu 35 de goluri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu