”U” Cluj / Mușat la un nou “debut” pentru Universitatea

Emil Jula a marcat un nou gol pentru Universitatea Cluj, în amicalul cu First Viena (3-1 pentru "U") / Foto: Dan Bodea

Al cincelea meci test al Universității Cluj în cantonamentul din Austria a prilejuit reapariția în primul 11 al ”Șepcilor roșii”a lui Nicolae Mușat. Fotbalistul are 27 de ani și a fost achiziționat de ”U” chiar sâmbătă, în ziua amicalului cu Wacker Burghausen, încheiat la egalitate, scor 1-1. Mușat a evoluat în sezonul precedent pentru FC Vaslui, în 20 de partide.

În campionatul 2009 / 2010, pe când era sub contract cu Dinamo, fundașul stânga a îmbrăcat tricoul Universității Cluj. La finalul acelui campionat ”Șepcile roșii” au avut prima opțiune pentru transferul fotbalistului, dar Mușat a refuzat oferta. ”U” Cluj și-a încheiat stagiul de pregătire din Austria, duminică, odată cu disputarea meciului contra formației First Viena, din liga a III-a austriei. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-1, în favoarea celor de la „U”.

Alb-negri au deschis scorul prin Kovacs în minutul 13, iar gazdele au restabilit egalitatea prin Nesevi. Universitatea a mai punctat prin Jula şi Stojanovic, acesta marcând în minutele de prelungiri.  Luni fotbaliștii lui Mihai Teha se întorc la Cluj, unde vor pregăti startul noului sezon competițional.

Distribuie:

Postaţi un comentariu