”U” Cluj / Mușat la un nou “debut” pentru Universitatea

Emil Jula a marcat un nou gol pentru Universitatea Cluj, în amicalul cu First Viena (3-1 pentru "U") / Foto: Dan Bodea

Al cincelea meci test al Universității Cluj în cantonamentul din Austria a prilejuit reapariția în primul 11 al ”Șepcilor roșii”a lui Nicolae Mușat. Fotbalistul are 27 de ani și a fost achiziționat de ”U” chiar sâmbătă, în ziua amicalului cu Wacker Burghausen, încheiat la egalitate, scor 1-1. Mușat a evoluat în sezonul precedent pentru FC Vaslui, în 20 de partide.

În campionatul 2009 / 2010, pe când era sub contract cu Dinamo, fundașul stânga a îmbrăcat tricoul Universității Cluj. La finalul acelui campionat ”Șepcile roșii” au avut prima opțiune pentru transferul fotbalistului, dar Mușat a refuzat oferta. ”U” Cluj și-a încheiat stagiul de pregătire din Austria, duminică, odată cu disputarea meciului contra formației First Viena, din liga a III-a austriei. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-1, în favoarea celor de la „U”.

Alb-negri au deschis scorul prin Kovacs în minutul 13, iar gazdele au restabilit egalitatea prin Nesevi. Universitatea a mai punctat prin Jula şi Stojanovic, acesta marcând în minutele de prelungiri.  Luni fotbaliștii lui Mihai Teha se întorc la Cluj, unde vor pregăti startul noului sezon competițional.

Postaţi un comentariu