“U” Cluj / Munteanu: „Nu retrogradăm!”

"Nu retrogradăm", au fost primele cuvinte ale noului preşedinte al Universităţii Cluj, Vlad Munteanu, imediat duce ce a fost învestiti oficial în această funcţie / Foto: Dan Bodea

Vlad Munteanu a fost instalat, joi, oficial în funcţia de administrator special (preşedinte) al clubului de fotbal Universitatea Cluj şi a transmis primul mesaj către suporteri, în noua sa calitate: „Echipa nu va retrograda! Sunt convins că avem capacitatea şi calitatea de a ne îndeplini acest obiectiv, care este de fapt şi primul meu obiectiv aici la Universitatea”, a spus Munteanu, imediat după ce a primit girul Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) de a ocupa funcţia de conducător al clubului.

Lobby pentru “U”
Noul şef al Universităţii ştie că va avea o misiune extrem de dificilă, aceea de a concentra întreaga atenţie a suporterilor şi a autorităţilor către clubul studenţesc. În acest sens Vlad Munteanu a ţinut să transmită un mesaj de coalizare către fani şi autorităţi.

„Nu vreau să se creadă că spun vorbe mari doar de dragul de a le fi spus dar, cred că în acest moment echipa este ca un animal rănit, iar misiunea mea este aceea de a-l repune pe picioare. Vreau să avem o comunicare cât mai bună cu cei care au fost mereu lângă echipă, Consiliul Local, Primăria şi în mod special cu suporterii. Trebui să-i învăţăm pe suporteri drumul la stadion, ei trebuie să fie lângă echipă aşa cum au fost mereu, dar într-un număr şi mai mare. Împreună putem face lucruri frumoase aici, iar Universitatea, prin tradiţia ei, trebuie să continue să joace la cel mai înalt nivel”, a adăugat Munteanu.

Odată cu instalarea în funcţia de conducător al „şepcilor roşii” acesta a anunţat că oficial şi-a încheiat cariera de fotbalist. „Este momentul acela pe care, ca fotbalist, nu-l aştepţi. E o zi specială pentru mine pentru că rămân în fenomen, pentru că voi face ceea ce-mi place. Gata, am pus ghetele în cui, deschid un nou capitol în viaţa mea”, a încheiat Munteanu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu