”U” Cluj / Machado şi-a luat rămas bun, “U” a pierdut ultimul test

Gabriel Machado nu a jucat în ultimul amical dintre "U" şi Gaz Metan Mediaş, brazilianul cerând conducerii să-i rezilieze contractul / Foto: Dan Bodea

Mihai Teja a comandat un ultim meci test înaintea startului noului sezon, adversar fiind Gaz Metan Mediaş. Partida s-a disputat cu porţile închise, suporterii şi reprezentanţii mass media neprimind acceptul de a asista la partidă. Medieşenii lui Cristian Dulca s-au impus la limită, la capătul unui joc maraton, disputat pe parcursul a două reprize de câte 60 de minute fiecare.

Primul act al amicalului a fost abordat de Mihai Teja în formula: Veselovsky – Jovanovici, Neag, Skvorc, Târnăcop – R. Costin, Mateus – Viveiros, Kovacs, Sauvadet – Jula. La pauză oaspeţii conduceau cu 1-0, prin autogolul lui Skvorc, fotbalist croat aflat în probe la Universitatea Cluj. În cea de a doua repriză tehnicianul „Şepcilor roşii” i-a aruncat în luptă pe Niculescu (Panagopoulos) – Ciupe, Ninu, Neag, Muşat – Bucşa, Lungu – Achim, Stojanovic, Calcan – Lemnaru, însă, nici în această formulă lucrurile  nu au funcţionat mai bine.

Italianul achiziţionat de Gaz Metan în această vară, Cosimo Figliomeni, a marcat pentru 2-0, iar golul de onoare al lui ”U” a venit la ultima fază de joc, autor fiind Ducu Ninu. În această partidă nu a fost folosit niciun minut Gabriel Machado, atacantul brazilian solicitând conducerii clubului clujean să-i rezilieze contractul.

Machado a revenit la ”U” în partea a doua a campionatului trecut însă, nu s-a impus în echipă, iar în această vară nu a mai intrat aproape deloc în formulele de joc gândite de antrenorul Teja. Fotbalistul a primit din partea conducerii un act prin care se poate transfera gratis la orice echipă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu