“U” Cluj / Lemnaru, primele goluri pentru “U” pe Cluj Arena

Lemnaru, un fel de talisman pentru „U” Cluj: a marcat numai în meciuri în care „U” a contabilizat puncte / Foto: Dan Bodea

Valentin Lemnaru a fost unul din artizanii primei victorii reuşite aseară de “U” Cluj (3-1 cu Viitorul Constanţa) în sezonul 2013-2014, o victorie, care, chiar dacă a venit târziu, abia în etapa a 13-a, are darul de a mai descreţi un pic frunţile celor care mai ţin la “U” Cluj.

Asta, în speranţa că “Şepcile roşii” vor repeta minunea din campionatul trecut şi se vor menţine în Liga 1. Autor a unei duble (minutele 13 şi 24), Vali Lemnaru a reuşit, aseară, primele sale goluri pentru “U” pe “Cluj Arena”, la meciul său cu numărul 22 în tricoul alb-negru în Liga 1.

Lemnaru mai are trei goluri marcate pentru “U” Cluj în prima ligă, toate în deplasare: două marcate în sezonul 2010-2011, în victoriile 1-0 cu Unirea Urziceni şi 4-3 cu Dinamo şi unul în acest sezon, în remiza 1-1 de la Botoşani.

Un lucru intersant: se observă că Lemnaru a marcat cele cinci goluri în cinci meciuri, nici unul pierdut de “universitari”. Lemnaru mai are în palmares 14 goluri marcate pentru “U”, când echipa activa în liga secundă, contribuind din plin la revenirea “studenţilor” în Liga 1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu