“U” Cluj / La mulţi ani România

Fotbaliştii de la "U" au sărbătorit ziua naţională a României imediat după victoria cu 2-0 în faţa celor de la FC Braşov / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a aniversat recent 94 de ani de existenţă, clubul fiind întemeiat în 1919, la un an de la înfăptuirea marii uniri din 1918.  Fericiţi după meciul cu FC Braşov, câştigat de universitari cu scorul de 2-0, în cadrul etapei a XVI-a a Ligii I de fotbal, la iniţiativa fotoreporterului Transilvania Reporter, Dan Bodea, jucătorii Universităţii s-au fotografiat cu drapelul naţional şi au dedicat succesul cu FC Braşov tuturor suporterilor echipei şi tuturor românilor care iubesc Universitatea.

“Suporterii noştri meritau această victorie. E mai puţin important că am marcat eu, bine că a câştigat echipa şi că le-am adus bucurie în suflet fanilor noştri. La mulţi ani România”, a spus Lorand Kovacs, tânărul fotbalist al Universităţii care a marcat, vineri, primul său gol în tricoul lui “U”.

Jucătorii lui Mihai Teja au promis că vor fi alături de suporterii echipei şi de membri Asociaţiei şepcile roşii, duminică 1 decembrie, la dezvelirea bustului celui mai important căpitan din istoria clubului, doctorul Mircea Luca.  Evenimentul va avea loc duminică, chiar de ziua naţională a României, de la ora 13.00, pe scuarul din faţa stadionului Cluj Arena.

Distribuie:

Postaţi un comentariu