“U” Cluj învinge pe Dinamo și leagă două victorii în Superligă

Universitatea Cluj și Dinamo București s-au înfruntat în cadrul etapei a 3-a a Superligii Naţionale de rugby, victoria revenind studenţilor la capătul unui joc spectaculos, în care au avut puterea să întoarcă rezultatul nefavorabil din prima repriză. După primele 40 de minute roș-albii conduceau cu 10-3 și păreau siguri de victorie.

Așa cu și-au obișnuit suporterii, alb-negri au făcut o a doua repriză foarte bună și au înscris trei eseuri, două Cristian Murgoci și unul Toma Vlad, două dintre acestea fiind și transformate. Dinamo nu a mai avut replică, iar băieții lui Horia Hâmpea și Cristian Sauan au obținut astfel, a doua victorie consecutivă în actualul campionat. Scor final “U” – Dinamo 28-20.

Următorul meci al universitarilor in Supreliga Națională este programat la sfârșitul săptămânii viitoare, la Buzău. La partida cu Dinamo, copiii de la CSS Viitorul Cluj le-au prezentat fanilor trofeul de campioană a României. Micii rugbyști pregătiți de Alin Uţiu au cucerit titlul naţional la categoria U10.

Distribuie:

Postaţi un comentariu