”U” Cluj începe iar să tremure pentru prezența în Liga Națională

Foto: Dan Bodea

Etapa a XXIII-a a Ligii Naționale de handbal feminin a programat meciul dintre Universitatea Cluj și CSM București. Așa cum era de așteptat universitarele nu numai că nu au reușit să producă vreo surpriză, ba au fost chiar spulberate de actuala și viitoarea campioană a României. CSM s-a impus cu scorul de 37-23 la capătul unui meci în care a forțat doar atât cât a fost nevoie.

Nici nu a fost cazul pentru echipa oaspete să accelereze ritmul jocului. Clujencele au resimțit din plin emoțiile întâlnirii cu Neagu și colegele ei. Cele mai multe aruncări au fost în portarii CSM-ului. Fără viziune și fără speranță, așa au intrat în teren jucătoarele Universității Cluj în meciul cu CSM. La pauză echipa Primăriei Capitalei conducea la pauză cu 18-13 însă, diferența de scor a fost limitată de veterana din poarta lui ”U”, Ionica Muntean. Nici în repriza a doua nu s-a văzut vreo schimbare de atitudine în jocul clujencelor.

Apărarea agresivă a CSM-ului a sufocat orice încercare de fantezie a trupei lui Alin Bondar. Au fost rare momentele în care cele două echipe au jucat de la egal la egal, iar pe final de întâlnire gazdele au cedat din toate punctele de vedere. CSM a făcut un antrenament util, în vederea participării la Final Four-ul Ligii Campionilor, Universitatea Cluj a revenit în hora retrogradării. Ultimele partide din actualul campionat sunt decisive pentru menținerea în prima ligă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu