”U” Cluj în luptă pentru argint

Foto: Dan Bodea

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj au triumfat în meciul disputat în deplasare, scor 71-65, în fața CSM-ului din Satu Mare, într-un meci din ultima etapă a turului turneului 1-6. Victoria clujencelor, coroborată cu eșecul Olimpiei Brașov la Galați și a CSM-ului din Târgoviște la liderul Sepsi Sfântu Gheorghe, a relansat bătălia pentru medaliile de argint ale campionatului.

Universitarele n-au început foarte bine meciul de la Satu Mare și, în ciuda unui echilibru vizibil, gazdele au terminat primul sfert în avantaj, scor 19-17. Cel de al doilea parțial a fost o luptă acerbă între jucătoarele celor două echipe, dar și între ideile tactice ale antrenorilor. Al doilea sfert a fost adjudecat de Universitatea, scor 14-13, dar gazdele au intrat la cabine având un punct avans.

Sătmărencele au continuat să spere și au profitat de multele greșeli ofensive pe care fetele lui Dragan Petricevic le-au făcut, astfel că, la finalul primelor trei parțiale ale meciului CSM Satu Mare păstra un punct avans, scor 48-47. Sfertul final a fost, însă, la discreția clujencelor care s-au impus cu 24-17 și au câștigat, firesc dacă ne luăm după diferența de valoare. Taneisha Harrison, autoare a 15 puncte și Anda Mandache cu 14, au fost principalele marcatoare pentru trupa lui Dragan Petricevic.

Distribuie:

Postaţi un comentariu