”U” Cluj- Gaz Metan, acasă la Tata Jean?

Foto: Dan Bodea

Incindentele de la derby-ul CFR Cluj- Universitatea Cluj, când mai mulți suporteri au pătruns pe teren la finalul meciului au fost judecat miercuri de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal care a decis sancționarea clubului universitar cu o amendă de 20.ooo de lei și interzicerea organizării meciului cu Gaz Metan Mediaș pe propriul teren sau pe orice altă arenă de pe raza județului Cluj, astfel că oficialii clubului se află în căutarea unei alte arene, printre variante numărându-se stadionul Gloriei Bistrița, dar și alte arene pe care se pot disputa meciuri de Liga 1.

Universitatea plătește din nou pentru escapadele suporterilor. După ce la finalul meciului CFR Cluj-U Cluj, încheiat cu scorul de 1-2, un grup de suporteri al echipei oaspete a trecut de cordonul de forțe de ordine și a pătruns în teren, FRF a decis sancționarea clubului cu 20.000 de lei și interzicerea organizării meciului din etapa viitoare, cu Gaz Metan Mediaș.

Chiar dacă nu a fost organizator al partidei, Universitatea Cluj este una dintre campioanele la amenzi din Liga 1 și are statut de recidivistă, astfel că cea mai recentă ispravă a suporterilor a fost direct sancționată de către comisia de disciplină. Potrivit purtătorului de cuvânt al lui U Cluj, Alin Șutea „studiem variante din Ardeal și stadioane pe care se pot disputa meciuri de Liga 1”. Meciul este programat pentru luni, 31 martie, la ora 18:30.

Citește și:

Distribuie:

Postaţi un comentariu