”U” Cluj / Gabi Machado dă probe la Universitatea

Fostul atacant al Universităţii Cluj, Gabriel Machado, este aproape de o revenire la echipa "şepcilor roşii", deocamdată va da probe de joc în Turcia

Fostul golgheter al Universităţii Cluj Gabriel Machado se va alătura echipei pregătite de Mihai Teja în cantonamentul din Turcia, însă, nu pentru a fi legitimat, ci pentru a susţine probe de joc.

„Nu putem discuta despre un eventual transfer, deocamdată este prematur. Machado va intra în programul de pregătire al echipei şi dacă antrenorul va considera că ne poate ajuta vom discuta şi condiţiile unui transfer”, a confirmat administratorul special al Universităţii, Vlad Munteanu.

Gabriel Machado are 24 de ani şi a evoluat în sezonul precedent în Suedia, la Syrianska, echipă cu care a retrogradat în liga secundă. Machado a prins doar trei meciuri în campionatul Suediei, fără să fi marcat vreun gol. Brazilianul a fost achiziţionat de ”U” Cluj în vara anului 2009 de la Nyon (Elveţia) şi a jucat în alb şi negru 61 de partide, marcând şi 16 goluri.

La jumătatea sezonului 2011/2012 Machado a fost achiziţionat de Steaua care i-a reziliat ulterior contractul după doar 4 meciuri. Atacantul a ajuns la un moment dat în Spania, la Rayo Vallecano, însă, nici la echipa madrilenă nu a reuşit să se impună, fiind împrumutat la Alicante şi din nou dat afară după o jumătate de an. Dacă va fi achiziţionat de Universitatea, Machado ar fi al 5-lea transfer din această iarnă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu