”U” Cluj / Fanii şi fotbaliştii lui ”U” au donat sânge

Impresionaţi de tragedia aviatică de la sfârşitul săptămânii trecute, suporterii Universităţii Cluj au donat sânge pentru salvarea vieţii pilotului Cornel Gabriel Titiana, tatăl unuia dintre juniorii clubului universitar / Foto: Dan Bodea

Marţi, la primele ore ale dimineţii fotbaliştii de la Universitatea Cluj, alături de numeroşi fani ai „Şepcilor roşii” s-au prezentat  la Centrul de Transfuzii din Cluj-Napoca. Acțiunea a fost inițiată de conducerea clubului universitar, în colaborare cu reprezentanții galeriei. Pilotul Cornel Gabriel Titiana, tatăl unuia dintre juniorii clubului ”U”, și unul dintre supraviețuitorii accidentului aviatic produs vineri în județul Sibiu, este în continuare în stare critică, deși a fost supus deja la trei intervenții chirurgicale.

Impresionați de situația militarului, aproximativ 100 de clujeni, între care și fotbaliști și suporteri ai Universității Cluj, au donat marți sânge, cu speranța că vor contribui la salvarea celui care se afla la manșa elicopterului. ”Atât putem să facem. Unii oameni luptă pentru țara noastră și atunci când au nevoie trebuie să ajutăm și noi cu ce putem”, a declarat unul dintre fanii ”U” Cluj. Medicii spitalului de Arși din Capitală îl vor opera din nou pe pilot săptâmâna viitoare, iar acesta are nevoie de transfuzii de sânge.

Cornel Gabriel Titiana, în vârstă de 47 de ani, este unul dintre cei doi surpaviețuitori ai tragediei aviatice de vineri din județul Sibiu. El a suferit arsuri profunde pe 40% din suprafața corpului, iar pronosticul medicilor față de starea lui de sănătate rămâne în continuare rezervat. În același accident, Dorin Fodor, unul dintre membri echipajului și tată al juniorului Flaviu Fodor, de la Universitatea Cluj, a decedat Întreaga suflare universitară este alături de familia sportivului legitimat la ”U”, dar și alături de familiile tutror celor care au avut de suferit de pe urma tragediei aviatice.

Distribuie:

Postaţi un comentariu