”U” Cluj, eșec scontat la CSM București

Foto: Dan Bodea

Întâlnirea dintre campioana României la handbal feminin, CSM București, și Universitatea Cluj a încheiat seria de jocuri din cadrul etapei a 21-a din Liga Națională și s-a terminat cu victoria „Tigroaicelor” scor 32-27. Gazdele au deschis scorul abia în minutul 2 și au avut 2-1, în minutul 3.

A urmat o perioadă bună pentru fetele lui Alin Bondar care au punctat prin Diana Lazăr (de două ori) și Stoklosa și au dus scorul la 3-5. Până în minutul 11 Universitatea s-a aflat în avantaj pe tabela de marcaj, dar gazdele au forțat atât cât a fost nevoie să preia conducerea (8-6, în minutul 15). Petruș a restabilit egalitatea în minutul 20 (9-9), după care bucureștencele au gestionat perfect finalul primei reprize și au intrat la cabine cu un avans de un gol (14-13).

În repriza a doua clujencele au mai reușit odată să egaleze (la 15), după care gazdele s-au desprins la 8 goluri, cu 5 minute înaintea ultimei sirene. S-a terminat 32-27 și Universitatea Cluj a înregistrat al 17-lea eșec stagional, în 20 de meciuri disputate. Etapa viitoare clujencele vor evolua pe teren propriu, cu CSM Galați. Meciul este programat, sâmbătă, de la ora 17:30, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu