„U” Cluj, eșec scontat în fața campioanei

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj a înregistrat al optulea eșec în actualul sezon, scor 27-34 în fața campioanei CSM București. Cu înfrângeri pe linie în precedentele partide, universitarele nu au reușit să-și depășească condiția în disputa cu ”multinaționala” finanțată de Primăria Municipiului București. Conduse din teren de Cristina Neagu, ”tigroaicele” au marcat la foc automat, fără să forțeze prea mult.

Foto: Dan Bodea

La jumătatea primei reprize aveau deja un avans de șase goluri (6-12), iar la pauză lucrurile erau deja clare (13-18). Gazdele au încercat să limiteze proporțiile scorului, dar CSM a continuat să marcheze, iar diferența de pe tabela de scor a atins de mai multe ori punctul maxim de 10 goluri avans pentru oaspete. Abia pe finalul întâlnirii relaxarea bucureștencelor a permis Universității să se apropie la doar șapte goluri diferență, ceea ce face ca eșecul să nu fie unul cu adevărat drastic.

Foto: Dan Bodea

Mihaela Ani-Senocico a reușit șase goluri pentru studente și a fost principala marcatoare. Cu opt înfrângeri, din tot atâtea meciuri disputate, Universitatea Cluj ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii Naționale, iar etapa viitoare se va deplasa la Galați.

Distribuie:

Postaţi un comentariu