„U” Cluj, eșec scontat în fața campioanei

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj a înregistrat al optulea eșec în actualul sezon, scor 27-34 în fața campioanei CSM București. Cu înfrângeri pe linie în precedentele partide, universitarele nu au reușit să-și depășească condiția în disputa cu ”multinaționala” finanțată de Primăria Municipiului București. Conduse din teren de Cristina Neagu, ”tigroaicele” au marcat la foc automat, fără să forțeze prea mult.

Foto: Dan Bodea

La jumătatea primei reprize aveau deja un avans de șase goluri (6-12), iar la pauză lucrurile erau deja clare (13-18). Gazdele au încercat să limiteze proporțiile scorului, dar CSM a continuat să marcheze, iar diferența de pe tabela de scor a atins de mai multe ori punctul maxim de 10 goluri avans pentru oaspete. Abia pe finalul întâlnirii relaxarea bucureștencelor a permis Universității să se apropie la doar șapte goluri diferență, ceea ce face ca eșecul să nu fie unul cu adevărat drastic.

Foto: Dan Bodea

Mihaela Ani-Senocico a reușit șase goluri pentru studente și a fost principala marcatoare. Cu opt înfrângeri, din tot atâtea meciuri disputate, Universitatea Cluj ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii Naționale, iar etapa viitoare se va deplasa la Galați.

Postaţi un comentariu