”U” Cluj, egal acasă cu FC Argeș. Gol anulat aiurea și un roșu gratuit pentru ”U” au făcut diferența

Foto: Dan Bodea

Etapa a 26-a a eșalonului secund a comprimat și mai mult clasamentul, după ce liderul Sportul Snagov a remizat (0-0), pe teren propriu, iar Universitatea Cluj și FC Argeș au terminat și ele cu scor alb înfruntarea de pe Cluj Arena. Dintre candidatele la promovare Chindia Târgoviște a câștigat un meci controversat, acasă, cu Daco-Getica București, iar Academica Clinceni și-a fructificat avantajul terenului propriu și a dispus cu scorul de 2-0 de UTA. Doar Petrolul Ploiești a cedat în deplasare, în fața formației ASU Poli Timișoara (scor 0-3).

Foto: Dan Bodea

La Cluj, Universitatea și FC Argeș au alergat mult, fără să-și creeze oportunități numeroase. Alb-negrii au încercat să controleze disputa, dar oaspeții au deschis scorul după ceva mai bine de un sfert de oră de joc. Buhăescu a împins în poartă o minge recentrată pe colțul lung, dar tușierul a ridicat eronat fanionul și a anulat reușita violeților. Oaspeții au continuat să stea excelent în teren, lucru ce a îngreunat construcția unei acțiuni ofensive a clujenilor care să pună în real pericol poarta lui Grecu.

Foto: Dan Bodea

În minutul 42 Goga avea să fie eliminat după un duel cu unul dintre fundașii lui FC Argeș și prima repriză s-a terminat în nota unui echilibru aparent. Bogdan Lobonț a început curajos actul secund, fără să facă vreo schimbare de jucători care să compenseze absența din teren a căpitanului Goga. Chiar și în 10 Universitatea Cluj a jucat mai bine și a fost mai prezentă în jumătatea adversă, dar în continuare steril.

Foto: Dan Bodea

În minutul 75 oaspeții au mai încercat odată să dea lovitura, apoi lucrurile s-au liniștit și ambele echipe au părut mulțumite cu rezultatul de egalitate care se prefigura. Pentru antrenorul Lobonț, egalul cu FC Argeș a reprezentat primele puncte pierdute, dar alb-negrii au profitat de conjunctura rezultatelor și au urcat pe poziția a treia a clasamentului, la două puncte în urma liderului FC Snagov. Etapa viitoare ”U” Cluj va evolua, la sfârșitul acestei săptămâni, în deplasare, la Petrolul Ploiești.

Distribuie:

Postaţi un comentariu