“U” Cluj / Doi brazilieni au semnat cu „Şepcile roşii”

Maciel (foto) a evoluat în urmă cu doi ani la Cruzeiro, actuala campioană a Braziliei. Din această vară va îmbrăca tricoul Universităţii Cluj

Un fundaş central şi un mijlocaş, ambii brazilieni, au semnat cu Universitatea Cluj. Astfel, lotul pregătit de Mihai Teja începe să prindă contur, cu doar câteva zile înaintea plecării în Austria, unde „Şepcile roşii” vor efectua un stagiu de pregătire, în cadrul căruia vor disputa şi şase meciuri de verificare.

Pentru a întări centru liniei defensive, oficialii lui ”U” au optat pentru Mateus Alves Maciel, fotbalist în vârstă de 30 de ani care are în CV şi o echipă europeană, Luch Vladivostok, din Rusia. În urmă cu două sezoane Maciel era în lotul celor de la Cruzeiro, iar dintre formaţiile pe la care a trecut le amintim pe Sport Recife, Figueirense şi Boa Esporte, toate din ţara sa natală.

Cel de al doilea fotbalist acontat de Universitatea este Paulo Henriqque Martins. Alintat „Paulinho”, fotbalistul de 20 de ani evoluează în centrul liniei mediene şi poate fi o soluţie de înlocuire al lui Vasilică Cristocea, plecat în această vară de la ”U”. Paulinho a evoluat doar în campionatul statului Sao Paulo, ultimele formaţii fiind Noroeste şi Mirassol, ambele din liga secundă a statului brazilian.

Cei doi fotbalişti au semnat cu Universitatea angajamente valabile pentru un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă unul, în funcţie de randamentul pe care îl vor avea sub comanda lui Mihai Teja.

Distribuie:

Postaţi un comentariu