”U” Cluj debutează la Reșița în noul campionat al ligii a doua

Foto: Dan Bodea

Federația Română de Fotbal (FRF) a organizat, miercuri, la Casa Fotbalului, tragerea la sorți pentru stabilirea programului competițional al ediției 2019/2020 a Ligii 2 de fotbal. Dunărea Călăraşi, Concordia Chiajna, FC Universitatea Cluj, FC Petrolul Ploieşti, Sportul Snagov, Fotbal Club Argeş, Luceafărul Oradea, Metaloglobus Bucureşti, CS Mioveni, ASU Politehnica Timişoara, Daco-Getica Bucureşti, Ripensia Timişoara, AFC UTA Arad, ASSCS Farul Constanţa, Pandurii Lignitul Târgu Jiu, SCM Gloria Buzău, Fotbal Club Rapid 1923, Turris-Oltul Turnu Măgurele, Clubul Sportiv Muncitoresc Reşiţa şi AFK Csikszereda Miercurea Ciuc sunt echipele care au solicitat și au primit din partea FRF dreptul de a evolua în viitoare ediție de campionat .

Conform tragerii la sorți Universitatea Cluj va debuta în noul campionat în deplasare la CSM Reșița. „Șepcile roșii” vor primul meci de acasă la Bistrița sau la Târgu Mureș pentru că în perioada respectivă are loc și festivalul Untold. Reamintim că Universitatea va disputa nu mai puțin de patru jocuri pe teren propriu cu porțile închise din cauza incidentelor de la meciul tur al barajului pentru promovare.

Noul sezon al Ligii 2 începe pe 3 august 2019 şi se încheie pe 30 mai 2020, exact ca ediţia trecută, făcând excepție de ani. Prima parte a sezonului, care are loc în acest an, 2019, se desfăşoară până pe 7 decembrie, atunci când are loc etapa a 21-a, adică a doua a returului. În acest interval sunt programate şi două etape intermediare, pe 16 octombrie (etapa 12) şi 13 noiembrie (etapa 17). Partea a doua a sezonului debutează pe 22 februarie 2020, cu etapa a 22-a, şi se încheie în jurul datei de 30 mai 2020, odată cu disputarea etapei a 38-a.

Distribuie:

Postaţi un comentariu