”U” Cluj dă căpitanul naționale de rugby în 7

Nino Barbu (foto, la minge) va conduce din teren naționala de rugby în 7 a României la turneul 7′s Grand Prix Series / FOTO Dan Bodea

Flankerul Nicolae Barbu, component al echipei masculine de rugby ”U” Cluj a intrat de astăzi în cantonament alături de ceilalți jucători convocați la echipa națională de rugby în 7 a României, care va participa în perioada 21-22 septembrie la 7’s Grand Prix Series, o competiție oficială din calendarul FIRA-AER. Barbu este de altfel căpitanul naționalei și a fost declarat cel mai bun jucător de rugby în 7 din România.

Alături de echipa națională a României, la 7′s Grand Prix Series 2013 vor mai participa cele mai bune echipe de rugby 7 ale Europei: Anglia, Franța, Țara Galilor, Italia, Georgia, Rusia, Spania, Portugalia, Germania, Scotia și Ucraina. Meciurile se vor desfășura pe Stadionul Arcul de Triumf din București, iar intrarea spectatorilor la toate partidele este liberă. Alături de Barbu, la lotul național de rugby în 7 se află și kinetoteraputul Universității Cluj, Cătălin Prisăcariu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu