“U” Cluj / Cătălin Popa, principalul adversar pentru ”U”

Lorand Kovacs a alergat mult în meciul cu Săgeata dar nu a mai reuşit să marcheze aşa cum o făcea în meciul tur, de pe Cluj Arena / FOTO: Dan Bodea

Universitatea Cluj a fost învinsă de Săgeata Năvodari, scor 1-0, în meciul disputat luni, la Constanţa, în cadrul etapei a XXVI-a din Liga I de fotbal, în urma unei decizii eronate a arbitrului Cătălin Popa, care a inventat un penalty în minutul 80 al partidei, transformat de Vezan.

Jocul a fost controlat în cea mai mare parte de dobrogeni însă, fotbaliştii lui Mihai Teja au găsit mereu soluţii pentru a stopa atacurile gazdelor, iar atunci când totul părea pierdut Velelovski a avut intervenţii excelente. „Şepcile roşii” au demonstrat că pot învinge aproape pe oricine, mai puţin pe centralul partidei de la Constanţa, Cătălin Popa.

Lovitura de la 11 metri, pe care doar arbitrul a văzut-o a încurcat şi mai mult lucrurile în subsolul clasamentului, acolo unde ”U” a revenit pe loc retrogradabil, după această înfrângere. Clujenii au avut puţine oportunităţi de a marca însă, rezultatul de egalitate pe care îl ţinteau la Constanţa i-ar fi adus pe „studenţi” mai aproape de realizarea obiectivului.

Săgeata a săltat pe 14 în clasament şi speră şi ea la o salvare miraculoasă, în vreme ce alb-negri au căzut pe locul 15, cu 27 de puncte şi continuă să lupte până la final. Etapa viitoare ”U” Cluj va întâlni pe teren propriu, luni 14 aprilie, pe FC Botoşani.

Distribuie:

Postaţi un comentariu