“U” Cluj / Anastasescu rămâne administrator judiciar al Universităţii

Tribunalul Comercial din Botoşani a decis ca Marieta Anastasescu să rămână în continuare administrator judiciar al clubului de fotbal Universitatea Cluj/ Foto: Mihai Bacalu - oradecluj.ro

Tribunalul Comercial Botoşani s-a pronunţat vineri asupra cererii de înlocuire a Marietei Anastasescu din funcţia de administrator judiciar al clubului de fotbal Universitatea Cluj, respingând solicitarea depusă de firma de pază a stadionului Cluj Arena, care a invocat cheltuielile mari efectuate de către club în ultimele luni.Firma de pază amintită este unul dintre creditorii clubului clujean de fotbal. Anastasescu a declarat că nu a avut emoţii la tribunal şi că decizia instanţei e una normală.

“Instanţa a decis ceea ce ne aşteptam. Clubul beneficiază de un foarte management bun, pozitiv, exact aşa cum se prevede şi în planul de reorganizare. Nu există probleme financiare, aşa cum s-a invocat”, a declarat Marieta Anastasescu.

“U” Cluj a intrat în insolvenţă în luna februarie a anului trecut, iar prin planul de reorganizare aprobat în 22 mai 2013 şi-a asumat datorii totale de 2, 3 milioane de euro către salariaţi şi diferite companii. Conform legii insolvenţei, clubul are la dispoziţie 48 de luni din momentul aprobării planului de reorganizare pentru plata integrală a creanţelor şi ieşirea din procedura de administrare specială.

Distribuie:

Postaţi un comentariu