”U” Cluj / Alexandra Pop, sportiva anului la CS Universitatea

Dublă vicecampioană europeană şi mondială, judoka Alexandra Pop (foto, prima din stânga) a fost desemnată cea mai bună sportivă a CS Universitatea Cluj în 2014 / Foto: arhiva personală

Judoka Alexandra Pop a fost desemnată cea mai bună sportivă a Clubului Sportiv Universitatea Cluj. Sportiva a cucerit în acest an medalia de argint atât la campionatele mondiale, cât şi la întrecerile continentale. Pe poziția a doua în topul alcătuit de oficialii CS ”U” s-a clasat Cristina Laslo, handbalista de la ”U” Alexandrion Cluj, care anul acesta a devenit campioană mondială de junioare cu echipa națională a României.

Treapta a treia a podiumului de premiere în clasamentul clubului a fost ocupat de Bianca Crișan, Irina Hîrjete, Alina Dincă și Linda Matei, toate componente ale echipei feminine de rugby a CS Universitatea, acestea obținând locul III la Campionatul European de rugby feminin din Norvegia, cu naționala României de rugby în 7.

În total, sportivii de la CS ”U” au obținut în anul competițional 2014 nu mai puțin de 270 de medalii, dintre care 102 de aur, 93 de argint și 75 de bronz, această cifră de medalii reprezentând un record în istoria clubului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu