”U” Cluj a transferat un campion

S-a terminat vacanța și pentru fotbaliștii Universității Cluj. Prima zi a săptămânii a coincis cu reunirea lotului și primul antrenament al noului an. Antrenorul Adrian Falub și-a dat întâlnire cu jucătorii și suporterii în locul devenit tradițional pentru pregătire, în Parcul Sportiv ”Iuliu Hațiegan”. La comanda lui Falub s-au prezentat 25 de jucători, plus atacantul Cristian Ene. În vârstă de 20 de ani, fotbalistul are în palmares titlul național cucerit în vara anului trecut cu Viitorul Constanța.

Conform protocolului semnat între conducerile celor două cluburi, Ene este doar primul fotbalist cedat de Hagi la ”U”. ”Nici nu am stat foarte mult pe gânduri când am primit oferta de la Universitatea. Venirea mea la Cluj este un pas înainte pentru mine. Vreau să marchez cât mai multe goluri și să ajut echipa să își îndeplinească obiectivele”, au fost primele cuvinte ale noului jucător al Universității. Ene a evoluat preponderent pentru echipa a doua a clubului dobrogean, pentru care a marcat 24 de goluri în Liga a III-a.

Pe de altă parte a lipsit de la prima acțiune oficială George Florescu, acesta având acordul conducerii să se alăture lotului în perioada următoare. Pentru început echipa clujeană se va pregăti pe plan local, iar pe 27 ianuarie va disputa și primul meci test, în compania formației Sticla Turda. ”Returul va fi cu siguranță echilibrat. Ați văzut că și în prima parte a campionatului am muncit mult să ajungem pe prima poziție. Suntem unde ne-am propus să fim și trebuie să ne menținem poziția pentru că obiectivul nostru nu poate fi altul decât promovarea”, a spus adrian Falub la sfârșitul primului antrenament.

Distribuie:

Postaţi un comentariu