”U” Cluj a pierdut la mare luptă meciul cu Minaur din Liga Florilor

Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Cluj repetă începutul de coșmar din sezonul precedent al Ligii Florilor. Universitarele au pierdut, scor 21-23, întâlnirea din Sala Sporturilor „Horia Demian” contra maramureșencelor de la Minaur. Meciul contând pentru etapa a doua a noului sezon a fost unul extrem de disputat, cele două combatante împărțindu-și momentele bune, dar mai ales pe cele de nesincronizare.

Oaspetele au deschis scorul după 50 de secunde de joc. Replica Universității a venit abia în minutul 4 când Chintoan a restabilit egalitatea. Macarena le-a dus pe gazde în avantaj, după care Senocico și preda au mărit ecartul la două goluri avantaj (min. 11). Maramureșencele au egalat la 4, iar Diana Lazăr a înscris pentru 5-4 în minutul 16, acela fiind momentul în care ”U” a fost pentru ultima oară în avantaj.

La cabine s-a intrat la scorul de 7-10 și se părea că Minaur va avea o misiune facilă în repriza a doua. Echilibrat a fost și debutul actului secund în care universitarele au reușit încă o dată să restabilească egalitatea (la 12). O serie de șase goluri ale echipei oaspete, răstimp în care clujencele au punctat de doar două ori, au făcut diferența. La 14-18 disputa s-a echilibrat din nou, dar gazdele nu au mai avut puterea să revină în meci.

În finalul întâlnirii Mihaela Ani Senocico a ratat două oportunități mari și Universitatea a părăsit terenul învinsă pentru a doua oară în actualul campionat, din tot atâtea meciuri disputate. Etapa viitoare Universitatea va evolua în deplasare, pe terenul celor de la AHCM Slobozia. Meciul este programat miercuri, de la ora 19:00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu