”U” Cluj a parafat primele transferuri. Nu renunță nici la veterani

Foto: Dan Bodea

Promovarea Universității Cluj în Liga 2 nu înseamnă doar îndeplinirea unui obiectiv important, ci și multă preocupare pentru viitor. Conștienți că vor evolua într-un eșalon în care valoarea loturilor echipelor participante este net superioară adversarilor pe care ”Șepcile roșii” i-au întâlnit în ligile 4 și 3, oficialii clubului din Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu” nu au intrat în vacanță, ba chiar au parafat deja primele trei achiziții care să aducă un plus de valoare echipei antrenate de Adrian Falub.

Astfel, portarul Cosmin Dur-Bozoancă şi fundaşul stânga Carol Taub, ambii de la ASU Poli Timișoara, plus fundașul central sârb Jevrem Kosnic, ultima dată la Vojvodina Novi Sad, sunt primii jucători antamați de ”U” în această pauză competițională. Dur-Bozoancă are 20 de ani și a ajuns la Universitatea în baza protocolului de colaborare dintre clubul clujean și fosta campioană a României FC Viitorul Constanța.

Taub a fost titular de drept în flancul stâng al celor de la ASU Poli în sezonul recent încheiat și a fost adus pentru a-i face concurență lui Manu. Tot în această perioadă se negociază prelungirea contractelor cu veteranii Octavian Abrudan, Andrei Cordoș, Gabriel Giurgiu și George Florescu. La capitolul plecări, cel mai sonor nume care a părăsit deja Universitatea este Valentin Lemnaru. Atacantul ajuns la 33 de ani nu a reușit să impresioneze în ultimul campionat și este liber să-și caute un nou angajament.

Distribuie:

Postaţi un comentariu