”U” Cluj a obținut primul succes stagional. Alex Pop a înscris golul anului

Dorin Goga (foto, la minge) și Alex Pop (foto, în dreapta) au marcat golurile victoriei Universității Cluj în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0 / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a obținut prima victorie din noul sezon, din a doua încercare. După 0-2 la Reșița, în etapa inaugurală, ”U” a făcut instrucție cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu pe care a învins-o cu scorul de 3-0. Fără spectatori și pe o căldură sufocantă, fotbaliștii lui Cristi Dulca și Mircea Cojocaru au muncit mult până să reușească deschiderea scorului.

A reușit-o Alex Pop, în minutul 35, cu o execuție care-i scoate la pensie până și pe Lionel Messi, sau Cristiano Ronaldo. Atacantul Universității a recuperat un balon în preajma careului propriu, a avansat cu mingea la picior, l-a văzut pe portarul oaspeților ieșit din poartă și a șutat impecabil de la jumătatea terenului.

Până la pauză, Alex Pop și-a trecut în cont prima dublă din carieră, într-un meci de seniori. În minutul 40 a primit o pasă excelentă de la Gavra și a tras din prima, dublând avantajul echipei sale stabilind tot odată scorul primei reprize. Ultimul gol al meciului a fost marcat de căpitanul Dorin Goga, care a beneficiat de o pasă inteligentă din partea lui Oros.

”U” Cluj obține primele trei puncte ale noului sezon și trece pe plus și în ceea ce privește golaverajul. Etapa viitoare alb-negrii vor evolua în deplasare, la Pitești, în compania celor de la FC Argeș, una dintre principalele candidate la promovarea în Liga 1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu